Boek ‘NIETS’

Binnenkort is het boek ‘NIETS’ verkrijgbaar via stressedout.nl, bol.com en alle gerenommeerde boekhandels! NIETS is een heel persoonlijk boek over het vinden van innerlijke rust in tijden van alles.

In deze tijden waarop alles kan, zijn we met zijn allen steeds meer op zoek naar innerlijke rust. Wat als die rust al die tijd eigenlijk al voor het oprapen ligt, maar wij het niet meer zien?

Yolo, Facebook, Instagram… Hoe vind je tegenwoordig in hemelsnaam innerlijke rust in tijden waarin je alles uit het leven lijkt te moeten halen, niet stil mag staan, gelukkig moet zijn – én dat ook nog eens allemaal hoort te delen op social media?

Maaike Helmer zocht zoals iedereen in deze drukke doorgedraaide maatschappij naar meer kalmte in hoofd en lijf. En dat ging met (hard) vallen en opstaan. In ‘NIETS’ laat ze zien hoe een pestverleden, een internationale modellencarrière, het krijgen van een chronische aandoening, een journalistieke loopbaan en een burn out haar bijna kapotmaakten, maar haar uiteindelijk brachten bij een oude Japanse filosofie. Een wonderlijk simpel inzicht, dat haar nu dagelijks meer rust geeft dan ze ooit had kunnen vermoeden. Dit boek gaat over meer ‘niets’ in tijden van ‘alles’.

Maaike Helmer (1978) is oprichter en hoofdredacteur van stressedout.nl. Ze werkte jaren als internationaal fotomodel in New York, Parijs en Milaan. Daarna had ze een carrière als (freelance) journalist en content specialist. Ze schrijft regelmatig voor media als Dagblad Metro, Flow en Vrouw over thema’s als stress, persoonlijke ontwikkeling en innerlijke rust.

Bericht ontvangen als ‘NIETS’ verkrijgbaar is? Laat via het contactformulier je gegevens achter o.v.v. ‘NIETS’. (p.s. natuurlijk bewaren we je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van de verschijningsdatum van ‘NIETS’).