We hebben iets te vieren! En geven een cadeau weg, aan… jou?

Het is vandaag precies een jaar geleden dat mijn boek NIETS uitkwam. Het is inmiddels bestempeld als dé innerlijke rust roman van 2019 (waargebeurd is ie, hè!) en wat is het een (pr)achtbaanrit totnutoe. En daarom wil ik een cadeau weggeven.

Wat was het een jaar, sinds de lancering van mijn waargebeurde ‘innerlijke rust roman’ ‘NIETS’-  als je trouwens de eerste pagina’s wil lezen, kan dat hier. Een boek over zoeken naar innerlijke rust bevestiging en status (in mijn geval in een internationale modellencarrière), het stoeien met je verleden, het verzet tegen een wereld die je wil verleiden steeds meer van jezelf te eisen, tot je niks meer te geven hebt. En je erachter komt dat de innerlijke rust altijd al veel dichterbij was dan je ooit kon vermoeden. Je hoeft er alleen maar voor te durven stilstaan.

Het was natuurlijk waanzinnig spannend, vorig jaar op deze datum. En toen… was ie te koop.  Allereerst was ik superblij met de mooie reacties die ik mocht meenemen op de cover:

‘Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht’ – Roos Schlikker, schrijver

‘Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft’ – Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

‘Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig’ – Saskia Smith, journalist

En daarna was het net alsof ik in de achtbaan zat. Sowieso was de media aandacht overwhelming. Het thema is dan ook belangrijk, júist nu: we moeten weer leren stilstaan. For the smallest things are the biggest things. We laten ons massaal meeslepen door de prestatiemaatschappij, waarbij alles groter, mooier, beter en ‘succesvol’ moet zijn (whatever that may be). En dat maakt ons kapot. Stilstaan is een tegengif. Ik mocht mijn boodschap delen in JAN, ELLE, Koffietijd, RTLZ, Flair, Flow, Vrouw, Nouveau, Alle kranten van HMC (waaronder het Leidsch Dagblad), Veronica, de lijst gaat maar door en is nog steeds niet afgelopen…

De berichten die ik ontving waren zo mooi, open en kwetsbaar

Van de vele reacties op ‘NIETS’ (lees hier trouwens de eerste pagina’s) word ik stil. De inhoud van deze berichten was zo mooi, open en kwetsbaar. Ik voel me erg dankbaar dat mensen hun eigen struggles met ‘deze tijden van alles’ (de ondertitel van het boek) met me deelden en dat ze aangaven er inzichten uit te ontlenen die hen verder hielpen. Wat ook superbijzonder was en is, is dat mensen elkaar dus mijn boek cadeau blijken te doen. En: er zijn mensen die door het boek hun leven hebben omgegooid! Dat is echt zó’n raar – en dankbaar – idee! Genoeg om te vieren…

Omdat het boek dus ‘jarig’ is, wil ik iets speciaals doen. Daarom geef ik 5 e-book exemplaren van ‘NIETS’ cadeau.

BEKIJK: IN DEZE VIDEO LEG IK ZELF UIT WAAR HET BOEK PRECIES OVER GAAT…

Hoe maak je kans?

Sinds vorige week is éindelijk (!) de eerste MINDER STRESS mail verstuurd naar alle mensen die zich daarop hadden geabonnonneerd. Daarin stellen we je regelmatig als eerste op de hoogte van dingen waar jij iets aan hebt, en geven we je tips geven om minder stress te ervaren.

Doe mee

Schrijf je vandaag, 7 november, de NIETS-verjaardag, vóór 00.00u in voor de MINDER STRESS MAIL en dan trek ik een lootje (letterlijk, een lootje) onder de ingeschrevenen van 7 november. Laat onder dit artikel in de reacties óf via mail even weten dat je je hebt ingeschreven.

Al ingeschreven en je wilt ook kans maken? Laat dan hieronder even de reactie: ‘was al zo’ achter. Of, inderdaad, stuur me een mailtje.

Heb je gewonnen*? Dan neem ik dit weekend via mail persoonlijk contact met je op en ontvang je het e-book van me! En dan wens ik je héél veel leesplezier…

Oja, en morgen weer een nieuwe podcast, de tweede, met als thema: ‘Hoogsensitiviteit: schaamte of superpower?’. Die vind je morgen hiero. En er zal ook een artikel verschijnen: over hoe ík met mijn hoogsensitiviteit omging en vooral: omga.

*Over deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. 

Maaike Helmer is oprichter van multimedia uitgeverij STRESSED OUT en auteur van ‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles’ (o.a. bekend uit Vrouw/Telegraaf, Grazia, Koffietijd en De Volkskrant). 

LEES OOK: DIT IS EEN SLEUTEL NAAR HET VINDEN VAN MEER (INNERLIJKE) RUST…

20 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Brigitte schreef:

  Hoi Maaike. Gefeliciteerd met het 1 jarig jubileum van ‘Niets ‘ vind het een geweldig boek met herkenbare momenten . Ingeschreven voor de mail. Ga nu hard duimen 🙂. Groetjes en fijne dag

 2. Jolanda Arts schreef:

  Hoi Maaike,

  Gefeliciteerd met je jubileum! Heb mij aangemeld voor de e-mails. Nu duimen 🍀.

  Jolanda

  1. Dinka schreef:

   Gefeliciteerd!! Ik heb mij ingeschreven en ben erg benieuwd naar de mails!

   Groetjes,
   Dinka

   1. Kim schreef:

    Was al zo 🙂
    En van harte gefeliciteerd!!!

 3. Angela schreef:

  Gefeliciteerd! Ik heb me ingeschreven voor de mail en maak graag kans op het e-book.

 4. Rowena schreef:

  Proficiat met het jubileum van je prachtige boek en ook ik heb me nu ingeschreven.

 5. Yaël van Veluwen schreef:

  Gefeliciteerd! Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief en duim nu!

 6. Ki schreef:

  Ik heb het boek met veel plezier gelezen en heb me vandaag ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Ik lees jullie artikelen via de berichten op Facebook als het onderwerp me interesseert, dus ik ben benieuwd naar de onderwerpen in de nieuwsbrief.

 7. Ellen schreef:

  Ingeschreven 🙏

 8. Marije Bonsema schreef:

  WoW, het boek wat al een hele poos op m’n “wil ik lezen!” lijstje staat. Maar vind het moeilijk om het mezelf cadeau te doen. Dus doe ik even “niets” en hoop ik dat dat deze keer voldoende mag zijn. Oké, ik deed stiekem wel iets, namelijk me inschrijven voor de “minder stress” mail! Want minders stress; dát kan ik wel heeeeel goed gebruiken. Dus kom maar op met die minder stress mailtjes 💪🏼 (En hopelijk ook met “niets.”)

 9. Laura schreef:

  Hoi Maaike!

  Gefeliciteerd!!👏🏻🎉
  Ik heb me net ingeschreven voor de mail.

  Groetjes Laura

 10. Richard Molegraaf schreef:

  Hi Maaike, gefeliciteerd met 1 jaar Niets,….. mocht ik winnen krijg ik er dan een e-reader bij?? Alvast bedankt👍🏻👍🏻

 11. Jolanda schreef:

  Gefeliciteerd! Wat een mooi jubileum. Ik heb me ingeschreven.

 12. Ellie Griffith schreef:

  Hallo Maaike, ik heb me ingeschreven ☘️ En gefeliciteerd met je eerste jubileum 💕

 13. Rianne schreef:

  Een jaar terug alweer dat je boek er kwam, dat dit je zoveel moois heeft gebracht !

  Ik heb me ingeschreven voor je nieuwsbrief, dus ik ga duimen dat ik je boek win.

  Groet Rianne

 14. Richard schreef:

  Super leuke actie. Ik volg alle verhalen op de voet elke week. Gefeliciteerd! 😊

 15. Debora schreef:

  Ik heb me ingeschreven voor de mail 🙂

 16. Shirley schreef:

  Mooi jubileum! Zeker elk jaar blijven vieren, whoehoe feest. Ik ben ingeschreven en doe graag mee! Ik ga over twee weken op vakantie, dus dan is het hét perfecte moment om het te gaan lezen 🙂

 17. Mariska schreef:

  Hoera voor minder stress! Ik heb me aangemeld voor je mails. Ben erg benieuwd (en het lezen van NIETS staat al even op mijn lijstje…)

 18. Anne schreef:

  Hoi, ik heb me gisteren ook ingeschreven voor de nieuwsbrief, ik ben heel erg benieuwd naar het boek en hoop dat ik win!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *