De Rhijjjashow: ‘Ik word doodmoe van mijn negatieve gedachten’

Rhijja (journalist en vlogger via De Rhijjashow) zit zichzelf de hele tijd in de weg, met negatieve gedachten. Ze piekert zich een ongeluk. En waarom eigenlijk? ‘Geef me gewoon het brein van boerin Bertie (Boer Zoekt Vrouw, red.), ik zou willen dat het gewoon wat simpeler zou gaan in mijn hoofd…’

Helaas werkt het niet zo. Dat je zomaar je brein kunt inruilen. Maar wat doe je er dan wél aan, aan al dat gepieker? Ze vertelt onder andere over ‘Het Piekerpaadje en het hekje‘. Wat het is en hoe je het toepast, zie je in de video…

LEES MEER: ‘IK LIG ELKE NACHT TE PIEKEREN!’ – WAT KUN JE ER AAN DOEN?

Pieker jij ook veel? Heb je tips voor Rhijja? Praat erover mee op onze Facebookpagina!

Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.
‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.


'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht' – Roos Schlikker, schrijver

'Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft' - Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

'Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig' - Saskia Smith, journalist

post