In de media

STRESSED OUT IN DE MEDIA

STRESSED OUT verschijnt regelmatig in de landelijke media. Onderaan vind je een kleine selectie.

FLAIR: ARTIKEL OVER ‘NIETS’, HET BOEK

In het najaar van 2018 komt hij uit: ‘Niets’. Het boek gaat over hoe ik rust vind in een dolgedraaid drukke samenleving. Dat doe ik met inzichten uit een heel oude Japanse filosofie, de ma-filosofie. Die veranderde mijn leven, kan ik wel zeggen… [...] lees verder

FLAIR – INTERVIEW ‘HET NIET-PERFECTE PLAATJE’

FLAIR interviewde mij over ‘het niet perfecte plaatje’ online. We presenteren ons allemaal als perfect online, maar wat nu als je je echte zelf durft te laten zien? Met STRESSED OUT ben ik eerlijk en open over mijn eigen tijd met een burn out. [...] lees verder

MARIE CLAIRE NEDERLAND

Voor de Nederlandse Marie Claire werd ik geïnterviewd over STRESSED OUT en hoe mijn burn out er voor zorgde dat ik anderen wilde helpen bij stress en burn out, om meer balans te krijgen in hun leven. Het interview lees je hier ook online terug. [...] lees verder

BLADENDOKTER

Voor de mediasite Bladendokter werd ik geïnterviewd over de lancering van STRESSED OUT. [...] lees verder

VIVA – SMAAKMAKER

Voor VIVA werd ik kort na de lancering van STRESSED OUT geïnterviewd over mijn favorieten, waaronder het boek ‘Op de bank’ van Florien Vaessen. [...] lees verder

MARGRIET

In een groot interview met Florien Vaessen in Margriet over haar boek ‘Op de bank’ werd er verwezen naar STRESSED OUT. [...] lees verder

365 DAGEN SUCCESVOL – ARTIKELEN

Voor de bekende site 365dagensuccesvol.nl schreef ik diverse artikelen over stress, balans, succes, maatschappijkritische artikelen en artikelen over zelfliefde en persoonlijke groei. [...] lees verder

VIVA – WORK HARD, STRESS LESS

Voor Viva schreef ik een artikel over hoe je werkt zónder al te veel stress. Hoe haal je het meeste uit je baan zónder de stress in te schieten? [...] lees verder

FLOW – DIGITALE WERELDVERBETERAARS

Voor tijdschrift FLOW werd ik geïnterviewd over digitaal wereldverbeteren, samen met collega-digitaal-wereldverbeteraars Jelle van SoChicken en Valborg van Paradijsvogels Magazine. [...] lees verder

VROUW – DE BURN OUT FILES

Voor VROUW Magazine (De Telegraaf) schreef STRESSED OUT founder Maaike 13 artikelen over hoe haar burn out ontstond. Je kunt ze online teruglezen. [...] lees verder

VROUW – DIT LEERDE IK VAN MIJN BURN OUT

Voor de VROUW Glossy (onderdeel van De Telegraaf), schreef ik een groot artikel over wat ik leerde van mijn burn out. Het hele artikel is online terug te lezen. [...] lees verder

METRO – ARTIKELEN

Voor METRO schreef ik 8 artikelen met als thema #fuck, waarmee ik afrekende met o.a. de gelukscultus, de prestatiemaatschappij, perfectionisme, generatiedenken en je online beter voordoen. Ze verschenen wekelijks in de krant en de artikelen zijn ook stuk voor stuk online terug te lezen. [...] lees verder