6 x Netflix films die feelgood zijn

Welke films op Netflix geven je een goed gevoel? Ik deel een lijstje met fijne feelgood films waar je even mee vooruit kunt…

1. Popstar: never stop never stopping

Deze film neemt de popsterrenstatus op heel grappige meta-wijze op de hak. Met ontelbare cameo’s van bijvoorbeeld Seal, Mariah Carey, Snoop Dogg en vele, vele anderen.

2. We’re the Millers

Vermakelijke film over een groep mensen die onvrijwillig samen een gezin moet spelen om een heftige drugsdeal rond te krijgen. Met onder anderen Jennifer Aniston.

3. Wine country

Een groep vriendinnen gaat met zijn allen naar een wijngebied om een verjaardagsuitje te vieren. Te verwachten, maar dat gaat natuurlijk helemaal mis.

4. The intern

Schattige film waarin Robert de Niro de rol speelt van 70-jarige stagiaire en Anne Hathaway de rol van drukbezette fashion designer.

5. The Boss

Melissa McCarthy speelt hierin een gevallen ‘boss’ die in het begin vooral onuitstaanbaar is, maar uiteindelijk wel een gouden hartje blijkt te hebben.

6. Between two ferns: The Movie

Film gebaseerd op de gelijknamige succesvolle, vervreemdende internetserie ‘Between two ferns’ van Zack Galafianakis (via deze link vind je trouwens ├ílle afleveringen van die serie, met gasten als o.a. Barack Obama, Nathalie Portman en Justin Bieber.

Enjoy!

Heb jij nog tips? Laten we ze delen. Zet je ze in de comments hieronder alsjeblieft?

LEES OOK: DIT IS DE NETFLIX TOP 20 OM TE ONTSPANNEN, SAMENGESTELD DOOR… JULLIE!

Viktor en het vuur is het allereerste kinderboek dat stress, burn out en balans uitlegt in kindertaal. Een sprookje door Sarah Van Wolputte, met een voorwoord van psychiater Prof. Dr. Dirk De Wachter.

In deze tijden waarin we massaal omvallen met een burn out, mogen we de kinderen niet vergeten.

Waarom is mama toch zo vaak moe, boos of verdrietig? Juultje en haar broers Billie en Charlie begrijpen er niks van. En dan, opeens, is er Viktor, een gek sprookjesachtig mannetje, dat vertelt over zijn huisje zonder dak, een wilde rivier en vuurtjes bouwen.

'Vergeet de kinderen niet. Dit boek nodigt uit om op een creatieve en kindvriendelijke manier in dialoog te gaan.' - Dirk De Wachter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *