‘NIETS’ als E-book? Ja of nee?

Vandaag een (korte) vraag.

Binnenkort verschijnt mijn boek ‘NIETS, een zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles’ in de papieren uitgave (zie de informatie over het boek hieronder) bij uitgeverij STRESSED OUT! 🙂

Ik overweeg ook een E-book, dit moet echter de investering waard zijn. Daarom peil ik hoeveel mensen geĂŻnteresseerd zouden zijn in de E-book versie.

Ben jij geĂŻnteresseerd? Laat me dat dan even weten via de contactpagina van stressedout.nl: o.v.v. ‘NIETS e-book’. Dan houd ik je op de hoogte Ăłf en zo ja wannĂ©Ă©r de E-versie uitkomt (het verplicht je natuurlijk nergens toe, het is voor mij een indicatie :-)).

Liefs,

Maaike

VERDER LEZEN: RAFFIE WIL MINDER OVERPRIKKELING, MEER NIETS IN HAAR LEVEN…

 

Dit najaar komt het boek ‘NIETS’ uit. Geschreven door STRESSED OUT founder Maaike Helmer en verkrijgbaar via stressedout.nl, bol.com en alle bekende boekwinkels. ‘NIETS’ gaat over die momenten waar we nooit bij stilstaan, maar die de sleutel kunnen zijn tot innerlijke rust. Gebaseerd op inzichten uit een eeuwenoude Japanse filosofie en haar eigen zoektocht (via o.a. een gedempte put in een klein stadje, een internationale modellencarriùre, en een flinke burn out in haar journalistieke loopbaan), neemt Maaike je mee en laat je zien hoe je meer rust, meer ‘niets’, kunt vinden in deze drukke tijden van ‘alles’.

Bericht ontvangen als ‘NIETS’ verkrijgbaar is? Laat via het contactformulier je gegevens achter o.v.v. ‘NIETS’. (p.s. natuurlijk bewaren we je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van de verschijningsdatum van ‘NIETS’)

 

Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.
‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.
’

'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht' – Roos Schlikker, schrijver

'Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft' - Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

'Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig' - Saskia Smith, journalist