MISSIE

 

cropped-logo-S-black-seethrough.pngWat is STRESSED OUT?

Stressed out betekent letterlijk: gestrest, gespannen. Maar je kunt het ook anders lezen: klaar met stressen. Stressed… out. 
Waar vind je in tijden van stress een beetje verstrooiing én informatie? Bijvoorbeeld een artikel over of je met eten je stresslevels kunt beïnvloeden? En of je wel of niet ontslagen kunt worden tijden je burn out? Hoe weet je trouwens of je niet overspannen bent in plaats van dat je een burn out hebt? STRESSED OUT is een relaxed online magazine over stress. Hier vind je tips, trucs, eerlijke en herkenbare artikelen – en vlogs – en feelgood stuff (omdat je dat laatste soms ook gewoon even keihard nodig hebt).

Stress is nuttig, maar je moet het goed gebruiken

In beginsel in stress een nuttige emotie. Stress zorgde er in de oertijd voor dat we niet worden opgegeten door een beren, dat we op tijd op zoek gingen naar eten en dat we onze kinderen beschermden en we als soort dus overleefden. Maar in de huidige tijd is voor veel mensen deze ‘klassieke’ stress vervangen door een nieuw soort. We werken veel en hard en staan nooit uit. We moeten ook nog het onderste uit de kan halen qua carrière, want succes, of het gebrek eraan, dat is een keuze, zo denken we tegenwoordig. Gevolg: stress. Overspannenheid. Een burn out. Stress is dus handig, maar je moet het goed gebruiken. Hoe? Dat is een zoektocht en die is bovendien hoogst individueel. Niemand heeft een kant-en-klaar antwoord. STRESSED OUT biedt je informatie, zoekt met je mee naar wat voor jou werkt en laat je onderweg lachen, huilen en – hopen we – veel momenten van (zelf)inzicht beleven.

ADVERTENTIES

Adverteerders moeten bij ons passen, vinden wij. Wij geloven in native advertising, daarom moet het ‘kloppen’. Neem voor mogelijkheden contact op via stressedoutnl@gmail.com.

NOTICE & TAKE DOWN PROCEDURE

Alle informatie op onze site worden zorgvuldig samengesteld en onderhouden. Kom je desondanks materiaal tegen waarvan je denkt dat het inbreuk maakt op je rechten of op een andere manier onrechtmatig is? Stuur dan een verzoek naar ons om de informatie van de website te verwijderen. Mail naar: stressedoutnl@gmail.com

We streven ernaar je verzoek binnen 5 werkdagen te behandelen. Een verzoek met onvolledige informatie kunnen we niet in behandeling nemen. We vragen je dus om je naam, telefoonnummer en mailadres te geven. Om je verzoek in behandeling te kunnen nemen, hebben we nodig dat je aangeeft wat de informatie is waarop je deze baseert en het verzoek te motiveren.

Om het verzoek te (laten) beoordelen, hebben wij de bewijsstukken als bijlage bij te voegen in je verzoek. Bewijs dat de bovenvermelde persoon inderdaad rechthebbende is wb de intellectuele eigendomsrechten Of bewijst dat er inbreuk wordt gemaakt op jouw rechten of iemand die jou heeft gemachtigd namens hem/haar op te treden.

Door de mail te sturen geef je aan:

· Rechthebbende te zijn van de vermelde informatie, of door een rechthebbende te zijn gemachtigd om hierin namens hem/haar op te treden.

· De mail naar waarheid te hebben ingevuld.

Als we je verzoek gegrond vinden, zullen we de betreffende informatie verwijderen, dit betekent niet dat we aansprakelijkheid erkennen wb (beweerdelijk) onrechtmatig handelen.

Alle teksten op deze site vallen onder het copyright van STRESSED OUT.

Geef een reactie