Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING STRESSED OUT
MEI 2018

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben wij deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

1. Over ons
STRESSED OUT
KvK: 52844595
E-mailadres: stressedoutnl@gmail.com

2. Persoonsgegevens
Deze persoonsgegevens verwerken wij
a) IP-adres
b) Naam
c) E-mailadres

Hoe komen wij aan jouw persoonsgegevens?
Wij hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen via deze website, via een nieuwsbriefinschrijving, via ons contactformulier, via onze e-mail of verkregen uit openbare registers, zoals het handelsregister van de KvK of andere open bronnen.

3. Doeleinden
Om deze redenen verwerken wij persoonsgegevens
Wij verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer wij dat van de wet mogen en voor de doeleinden die wij hieronder hebben beschreven.

IP-adres
Leuk dat je onze website bezoekt! Jouw IP-adres wordt verwerkt voor analyse. Het analyseren van je websitebezoek is voor ons een gerechtvaardigd belang. Het is voor ons van groot belang de website te kunnen verbeteren en het heeft maar weinig invloed op jouw privacy. We bewaren het IP-adres maximaal 2 jaar.

Nieuwsbrief
We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bij ons bent of omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

Vragen en overig contact
Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen. Daarom verwerken wij je naam en e-mailadres, zodat wij je van een antwoord en/of informatie kunnen voorzien. Jouw gegevens worden binnen 5 werkdagen na ons laatste contactmoment verwijderd.

4. Doorgifte
Ontvangers van persoonsgegevens
Wij delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:
• Externe cloudopslag
• Nieuwsbrief- en mailingprogramma’s
• Externe IT-dienst voor de back-up van deze website
• Marketing- en analysediensten

Partnerprogramma adverteerders
Wij hebben een partnerprogramma met Bol.com, die via onze website adverteert. Bol.com haalt jouw zoek-, surf- en koopgedrag en IP-adres op via onze website. Zij zijn zelf verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de AVG. Meer informatie over het privacybeleid van bol.com vind je hier: [https://www.bol.com/nl/m/voorwaarden/privacy-policy/index.html].

Doorgifte derde landen
Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen wij er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.

Als een partij niet in een adequaat land is gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben wij gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kun je een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen.

5. Jouw rechten
Wij informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via mmhelmerdeboer@gmail.com.

Inzage, rectificatie en wissing
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens wij van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht om ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, wij jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen wij jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken
Hebben wij je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming altijd intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

6. Beveiliging persoonsgegevens
Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

7. Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Functionele cookies
Sommige cookies zijn nodig om de primaire functies van deze website uit te voeren. Wij plaatsen daarom functionele cookies. Met behulp van deze cookies slaan wij jouw gegevens en voorkeuren op. Wij kunnen de website daardoor zo goed mogelijk aanpassen op jouw surfgedrag en ervoor zorgen dat jij tijdens de sessie meer gebruiksgemak ervaart. Wij zijn niet verplicht om jouw toestemming te vragen om deze cookies te plaatsen of te lezen.

Google Analytics
Omdat wij graag willen weten hoe bezoekers deze website gebruiken, zodat wij het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij analytische cookies van Google Analytics. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden: [https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/]. Deze Google Analytics cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

Tracking cookies

Facebook
Om advertenties beschikbaar te stellen gebruiken wij cookies van Facebook. Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier: [https://www.facebook.com/policies/cookies/]. Facebook plaatst een permanente cookie (dpr). De overige cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

Share This
Om het delen van informatie via social media kanalen mogelijk te maken, wordt een ShareThis cookie geplaatst. Meer informatie over het privacybeleid van ShareThis vind je hier: [https://www.sharethis.com/privacy/]. Deze ShareThis cookie wordt maximaal 2 jaar bewaard.

DoubleClick
We gebruiken Google DoubleClick-cookies om advertenties te optimaliseren en weer te geven op basis van jouw vorige bezoek aan onze website en om te analyseren hoe bepaalde advertenties verband houden met eerdere bezoeken aan onze website. Hierdoor worden er voor jou relevantere advertenties weergegeven. Meer informatie over het beleid van Google kun je hier vinden: [https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/].

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.
Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Social media
Wij willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.
• Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation]
• Instagram: [https://www.instagram.com/about/legal/privacy/?hl=nl]
• Twitter: [https://twitter.com/privacy]
• Pinterest: [https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy]

Links
Op deze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

8. Wijzigingen
Het kan zijn dat wij onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat wij een andere werkwijze zijn gaan hanteren. Wij zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen wij de wijzigingen ook direct met jou communiceren.