Video: oefening in even helemaal niks doen (met Marnix)

Laatst kwam ik onderstaande filmpje tegen van Marnix Pauwels (op Twitter te vinden onder @marnixamsterdam). Zijn tweets vind ik altijd verfrissend en geven me vaak een andere kijk op dingen. Toen ik doorklikte op het filmpje (ik zat net een beetje te stressen, want ik had griep en ik moest tegelijkertijd nog een heleboel doen), werd ik zowaar even helemaal zen. De opdracht was kort, maar even simpel als verbluffend effectief. We mochten hem van Marnix doorplaatsen op stressedout.nl.

Doe je mee? Duurt een minuut en je bent zen. Gewoon niet nadenken, maar meedoen. Thanx Marnix.

 

Wil jij meer innerlijke rust? Het boek 'NIETS' is nu te koop!

Topmodel | Diabetes type 1 | Coma | Journalist | Burn out | Spirituele crisis.
‘NIETS, mijn zoektocht naar innerlijke rust in tijden van alles.


'Een mooi en eerlijk boek met een groot inzicht' – Roos Schlikker, schrijver

'Een aanrader voor iedereen die met stress te maken heeft' - Eline van der Boog/elineschrijfthier.nl, HEBBAN-recensent

'Mooi, aangrijpend, kwetsbaar, intiem en moedig' - Saskia Smith, journalist

post